Menuforslag III
FORRET:
- Tynde skiver af Serrano skinke på bund af rucola med melon
- Chilli salat bagt manchego ost og avocado creme.
- Hertil friskbagt brød og smør
BUFFET:
- Svinemørdbrad med glaserede løg
- Syltede gulerødder og chili
- Oksefilet marineret med pesto og ombundet med parmaskinke
- Faseret unghanebryst med ricotta majs og chili
- Duchess krydder kartoffel
- Rødvins Krydder sauce
- Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
- Kikærtesalat
- Langtidsbagte grøntsager
- Pasta salat med soltørret tomatpesto og ristet sesam
- Frisk hjemmelavet brød med smør
DESSERT:
- Italiensk æblemarzipankage med kanel/lime is syltede skovbær og kokostwill
NATMAD:
- Thaisuppe af kokosmælk og hønsefond med kylling rejer og bambusskud