Menuforslag II
FORRET:
- Artiskoksalat med ovnbagt fisk og marinerede rejer og to forskellige typer pesto, hertil friskbagt brød og smør
BUFFET:
- Arista de rosmarino (Italiensk stegt svinekam med hvidløg rosmarin og basilikum)
- Stortecino (Tynde skiver af oksefilet sauteret i olivenolie og balsamico på bund af rucola, med cherry tomater champignoner og frisk høvlet parmesanost)
- Faseret unghanebryst med ricotta og spinat
- Italienske ovnbagte kartofler
- Kryddersauce
- Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
- Bønnesalat
- Langtidsbagte grøntsager
- Carprese (Italiensk tomat salat med mozzarella)
- Frisk hjemmelavet brød med smør
DESSERT:
- Tiramizu med marinerede bær
NATMAD:
- Hjemmelavet minestrone suppe a`la italia
- Hertil friskbagt brød og smør