• Forside
  • Elleruphus
  • Johan’s Landkøkken
  • Menuforslag
  • Kontakt og bestilling
  • Smiley-rapport
  •  
Menu
  • elitesmiley
  • Forretter
  • Varme lune retter
  • Menuforslag I
  • Menuforslag II
  • Menuforslag III
  • Desserter
  • Receptionsmenu I
  • Receptionsmenu II
  • Julebuffet
  • Bestilling

Desserter

  • Tiramizu med bagte blommer.
  • Torta della nona.
  • Italiensk æblekage.
  • Mascarpone is med ameretto og svesker hertil syltet ananas.
  • Fragelite med hvidchokoladeis og skovbærparfait.
  • Æbleis på nøddebund.
  • Hvid chokoladeiskage med Hindbær sorbet.
  • Rabarbersuppe med hvid chokoladeis og kokosflan.
  • Ostebræt med udvalg af udenlandske oste.
Buffet og Menuforslag

Her en række eksempler på buffeter, receptions menuer, desserter, julefrokoster mv. Buffet og menuforslagene kan sammensættes efter eget ønske, og med kokkens kyndige vejledning.

Forretter
  • Laksemousse med rødløgs kompot.
  • Røget tun med spinatflan, sauce viergre og urtesalat.
  • Spinat flan med parmaskinke og soltørret tomatpesto.
  • Røget tun med couscous og aioli.
  • Spinat flan med parmaskinke og soltørret tomatpesto.
  • Serranoskinke på bund af salat med avocadocreme bagt Manchego ost, melon og chilisalat.
  • Røget oksemørbrad med svampe ricottaflan urtesalat og persille pesto.
  • Friskbagt brød.
Varme lune retter
  • Broccolitomatsalat med ristede pinjekerner og panzetta.
  • Polenta.Marokkansk bønnesalat.
  • Mix af grøn salat.
  • Tomat bønnesalat med ristede pinje kerner.
  • Bønne sukkerærtesalat.
  • Carprese (Klassisk Italiensk tomat salat med mozzarella).
  • Marokansk kikærtesalat.
  • Langtidsbagte grøntsager.
  • Kartoffel pesto.
  • Italienske ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin.
Menuforslag I

FORRET:

  • Koldrøget tun med spinatflan
  • Sauce viergre og urtesalat – hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Italiensk landpostej med rødløgs kompot
  • Kylling saltimbocca
  • Braiseret spidsbryst med urter
  • Italienske ovnbagte kartofler
  • Estragon dijonn sauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Pasta salat med persillepesto
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Italiensk broccoli
  • Tomat salat
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Hjemmelavet Mascarpone is med ameretto og svesker, hertil ovnbagt ananas

NATMAD:

  • Italiensk chacutteri med tilbehør
Menuforslag II

FORRET:

  • Artiskoksalat med ovnbagt fisk og marinerede rejer og to forskellige typer pesto, hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Arista de rosmarino (Italiensk stegt svinekam med hvidløg rosmarin og basilikum)
  • Stortecino (Tynde skiver af oksefilet sauteret i olivenolie og balsamico på bund af rucola, med cherry tomater champignoner og frisk høvlet parmesanost)
  • Faseret unghanebryst med ricotta og spinat
  • Italienske ovnbagte kartofler
  • Kryddersauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Bønnesalat
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Carprese (Italiensk tomat salat med mozzarella)
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Tiramizu med marinerede bær

NATMAD:

  • Hjemmelavet minestrone suppe a`la italia
  • Hertil friskbagt brød og smør
Menuforslag III

FORRET:

  • Tynde skiver af Serrano skinke på bund af rucola med melon
  • Chilli salat bagt manchego ost og avocado creme.
  • Hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Svinemørdbrad med glaserede løg
  • Syltede gulerødder og chili
  • Oksefilet marineret med pesto og ombundet med parmaskinke
  • Faseret unghanebryst med ricotta majs og chili
  • Duchess krydder kartoffel
  • Rødvins Krydder sauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Kikærtesalat
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Pasta salat med soltørret tomatpesto og ristet sesam
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Italiensk æblemarzipankage med kanel/lime is syltede skovbær og kokostwill

NATMAD:

  • Thaisuppe af kokosmælk og hønsefond med kylling rejer og bambusskud
Desserter
  • Tiramizu med bagte blommer.
  • Torta della nona.
  • Italiensk æblekage.
  • Mascarpone is med ameretto og svesker hertil syltet ananas.
  • Fragelite med hvidchokoladeis og skovbærparfait.
  • Æbleis på nøddebund.
  • Hvid chokoladeiskage med Hindbær sorbet.
  • Rabarbersuppe med hvid chokoladeis og kokosflan.
  • Ostebræt med udvalg af udenlandske oste.
Receptionsmenu I
  • Spinatflan med parmaskinke og soltørret tomatpesto
  • Laksemousse med rødløgskompot
  • Krydderfrikadeller
  • Kyllinglår med urtecrust
  • Oste og frugtspyd
  • Chokoladetrøfler
Receptionsmenu II
  • Svampeflan med røget okseinderlår og soltørret tomatpesto
  • Laksemousse med rødløgs kompot
  • Krydderfrikadeller med langtidsbagte grøntsager
  • Chitake kyllingespyd
  • Oste og frugtspyd
  • Chokoladechateaukage med syltede abrikoser
Italiensk inspireret Julebuffet

Utraditionel Italiensk inspireret julebuffet.

  • Marinerede sild & stegte sild hjemmelavet karrysalat
  • Hjemmelavet rugbrød flutes og smør
  • Italiensk rejesalat med gulerod bladselleri og løg
  • Mix sprød salat med croutons og aioli
  • OvnbagtMozzarella med Parmaskinke
  • Italiensk svinefilet med rosmarin og hvidløg
  • Hjemmesyltet rødkål
  • Hjemmelavet italiensk landpostej med rødløgs kompot
  • Braiseret and i vin og urter
  • Kryddersauce
  • Italiensk ovnbagte kartofler

Dessert

  • Hjemmelavet marcarpone is med amaretto og svesker hertil Ovnbagt ananas
  • Ris ala mande a’la Landkøkkenet karamelliseret og med ristede mandler

Bestilling

Ring til Johan’s Landkøkken på:

+45 3033 5030

Vi bringer ud til stort set alle arrangementer – gerne efter individuel aftale med kokken og køkkenet.

Du er naturligvis velkommen til at stikke næsen forbi og besigtige køkkenet og selskabslokalerne i Ellerup Hus.

Skriv til os