• Forside
  • Elleruphus
  • Johan’s Landkøkken
  • Menuforslag
  • Kontakt og bestilling
  • Smiley-rapport
  •  
Menu
  • elitesmiley
  • Forretter
  • Varme lune retter
  • Menuforslag I
  • Menuforslag II
  • Menuforslag III
  • Desserter
  • Receptionsmenu I
  • Receptionsmenu II
  • Julebuffet
  • Bestilling

Receptionsmenu I

  • Spinatflan med parmaskinke og soltørret tomatpesto
  • Laksemousse med rødløgskompot
  • Krydderfrikadeller
  • Kyllinglår med urtecrust
  • Oste og frugtspyd
  • Chokoladetrøfler
Buffet og Menuforslag

Her en række eksempler på buffeter, receptions menuer, desserter, julefrokoster mv. Buffet og menuforslagene kan sammensættes efter eget ønske, og med kokkens kyndige vejledning.

Forretter
  • Laksemousse med rødløgs kompot.
  • Røget tun med spinatflan, sauce viergre og urtesalat.
  • Spinat flan med parmaskinke og soltørret tomatpesto.
  • Røget tun med couscous og aioli.
  • Spinat flan med parmaskinke og soltørret tomatpesto.
  • Serranoskinke på bund af salat med avocadocreme bagt Manchego ost, melon og chilisalat.
  • Røget oksemørbrad med svampe ricottaflan urtesalat og persille pesto.
  • Friskbagt brød.
Varme lune retter
  • Broccolitomatsalat med ristede pinjekerner og panzetta.
  • Polenta.Marokkansk bønnesalat.
  • Mix af grøn salat.
  • Tomat bønnesalat med ristede pinje kerner.
  • Bønne sukkerærtesalat.
  • Carprese (Klassisk Italiensk tomat salat med mozzarella).
  • Marokansk kikærtesalat.
  • Langtidsbagte grøntsager.
  • Kartoffel pesto.
  • Italienske ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin.
Menuforslag I

FORRET:

  • Koldrøget tun med spinatflan
  • Sauce viergre og urtesalat – hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Italiensk landpostej med rødløgs kompot
  • Kylling saltimbocca
  • Braiseret spidsbryst med urter
  • Italienske ovnbagte kartofler
  • Estragon dijonn sauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Pasta salat med persillepesto
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Italiensk broccoli
  • Tomat salat
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Hjemmelavet Mascarpone is med ameretto og svesker, hertil ovnbagt ananas

NATMAD:

  • Italiensk chacutteri med tilbehør
Menuforslag II

FORRET:

  • Artiskoksalat med ovnbagt fisk og marinerede rejer og to forskellige typer pesto, hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Arista de rosmarino (Italiensk stegt svinekam med hvidløg rosmarin og basilikum)
  • Stortecino (Tynde skiver af oksefilet sauteret i olivenolie og balsamico på bund af rucola, med cherry tomater champignoner og frisk høvlet parmesanost)
  • Faseret unghanebryst med ricotta og spinat
  • Italienske ovnbagte kartofler
  • Kryddersauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Bønnesalat
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Carprese (Italiensk tomat salat med mozzarella)
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Tiramizu med marinerede bær

NATMAD:

  • Hjemmelavet minestrone suppe a`la italia
  • Hertil friskbagt brød og smør
Menuforslag III

FORRET:

  • Tynde skiver af Serrano skinke på bund af rucola med melon
  • Chilli salat bagt manchego ost og avocado creme.
  • Hertil friskbagt brød og smør

BUFFET:

  • Svinemørdbrad med glaserede løg
  • Syltede gulerødder og chili
  • Oksefilet marineret med pesto og ombundet med parmaskinke
  • Faseret unghanebryst med ricotta majs og chili
  • Duchess krydder kartoffel
  • Rødvins Krydder sauce
  • Mix grønsalat med dressing og brød og croutons
  • Kikærtesalat
  • Langtidsbagte grøntsager
  • Pasta salat med soltørret tomatpesto og ristet sesam
  • Frisk hjemmelavet brød med smør

DESSERT:

  • Italiensk æblemarzipankage med kanel/lime is syltede skovbær og kokostwill

NATMAD:

  • Thaisuppe af kokosmælk og hønsefond med kylling rejer og bambusskud
Desserter
  • Tiramizu med bagte blommer.
  • Torta della nona.
  • Italiensk æblekage.
  • Mascarpone is med ameretto og svesker hertil syltet ananas.
  • Fragelite med hvidchokoladeis og skovbærparfait.
  • Æbleis på nøddebund.
  • Hvid chokoladeiskage med Hindbær sorbet.
  • Rabarbersuppe med hvid chokoladeis og kokosflan.
  • Ostebræt med udvalg af udenlandske oste.
Receptionsmenu I
  • Spinatflan med parmaskinke og soltørret tomatpesto
  • Laksemousse med rødløgskompot
  • Krydderfrikadeller
  • Kyllinglår med urtecrust
  • Oste og frugtspyd
  • Chokoladetrøfler
Receptionsmenu II
  • Svampeflan med røget okseinderlår og soltørret tomatpesto
  • Laksemousse med rødløgs kompot
  • Krydderfrikadeller med langtidsbagte grøntsager
  • Chitake kyllingespyd
  • Oste og frugtspyd
  • Chokoladechateaukage med syltede abrikoser
Italiensk inspireret Julebuffet

Utraditionel Italiensk inspireret julebuffet.

  • Marinerede sild & stegte sild hjemmelavet karrysalat
  • Hjemmelavet rugbrød flutes og smør
  • Italiensk rejesalat med gulerod bladselleri og løg
  • Mix sprød salat med croutons og aioli
  • OvnbagtMozzarella med Parmaskinke
  • Italiensk svinefilet med rosmarin og hvidløg
  • Hjemmesyltet rødkål
  • Hjemmelavet italiensk landpostej med rødløgs kompot
  • Braiseret and i vin og urter
  • Kryddersauce
  • Italiensk ovnbagte kartofler

Dessert

  • Hjemmelavet marcarpone is med amaretto og svesker hertil Ovnbagt ananas
  • Ris ala mande a’la Landkøkkenet karamelliseret og med ristede mandler

Bestilling

Ring til Johan’s Landkøkken på:

+45 3033 5030

Vi bringer ud til stort set alle arrangementer – gerne efter individuel aftale med kokken og køkkenet.

Du er naturligvis velkommen til at stikke næsen forbi og besigtige køkkenet og selskabslokalerne i Ellerup Hus.

Skriv til os